TC262: TopMusicGuitar opgegraven met Tim en Michael

We zijn zo enthousiast om de nieuwste en grootste update op topmusic.co voor 2021 te delen – de lancering van TopMusicGuitar.

In deze aflevering zullen Michael Gumley, hoofd van TopMusicGuitar, en ik het hebben over hoe het lidmaatschap en het programma leraren van alle leeftijden en niveaus kunnen helpen om hun onderwijs en bedrijf beter te managen. We praten over de beschikbare bronnen en cursussen waarvan u kunt profiteren; relaties opbouwen en een gemeenschap hebben waarmee je contact kunt maken en waarvan je kunt leren; lesstrategieën die uw leerlingen kunnen helpen concepten gemakkelijker en beter te begrijpen; en zo veel en meer.

Als je klaar bent om je gitaarles naar een hoger niveau te tillen, dan is deze aflevering iets voor JOU.

 • [03:33] Details over waar we het in deze aflevering over gaan hebben: de lancering van TopMusicGuitar!
 • [04:40] Michael deelt hoe TopMusicGuitar gitaarleraren kan helpen bij hun lesgeven en zakendoen.
 • [06:10] De kracht van de gemeenschap om geweldige leraren samen te brengen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.
 • [09:20] Dingen die Michael enthousiast maken over de lancering van TopMusicGuitar.
 • [11:00] Bronnen die leden kunnen gebruiken bij TopMusicGuitar, waar ze zich ook bevinden in hun leertraject.
 • [13:09] Tips over dynamische lesstrategieën om studenten te helpen hun doelen te bereiken en de impact van het gebruik van analogieën om hen te helpen concepten beter te begrijpen.
 • [19:20] Een voorproefje van de kerncursussen onder TopMusicGuitar.
 • [26:06] Toekomstige TopMusic-cursussen over hoe u uw onderwijsbedrijf kunt laten groeien.
 • [31:38] Hoe het lidmaatschap je kan helpen een betere gitaarleraar te worden, tevreden en gelukkige studenten te krijgen en je bedrijf te laten groeien.
 • [34:28] Kom meer te weten over wat u te wachten staat als u deel gaat uitmaken van onze lanceringsploeg bij het TopMusicGuitar-programma.
 • [39:41] Details over het aanstaande webinar om TopMusicGuitar te lanceren.

Vermelde links

De gast van vandaag

TopCast 256- TopCast 256 - Deel drie: 7 belangrijke gebieden van geometrisch spelen met Michael GumleyTopCast 256 - Deel drie: 7 belangrijke gebieden van geometrisch spelen met Michael Gumley

Michael is een gitaarleraar en muziekpedagoog uit Melbourne, Australië. Hij is de eigenaar en hoofdleraar van Melbourne Guitar Academy. Michael brengt zijn passie voor en liefde voor alles wat met gitaar te maken heeft mee naar elke les en probeert dezelfde opwinding en verwondering vast te leggen die hem boeiden tijdens zijn gitaarreis met al zijn studenten.

Bedankt voor het afstemmen!

Overweeg de ideeën uit deze podcast te implementeren door verschillende bruikbare stappen voor je lespraktijk te schrijven als het je heeft geïnspireerd.

Als je de show van vandaag leuk vond, laat dan een recensie achter op Apple Podcasts, zodat andere docenten onze show kunnen vinden.

Blijf op de hoogte door abonneer je op deze show en ontvang automatische levering op je apparaat elke keer dat een nieuwe aflevering live gaat! We publiceren wekelijks op vrijdag.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Peacesymposium
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart