TC261: Individueel leren beheren in groepslessen met Melanie Bowes

In deze aflevering neemt Nicola Cantan de podcast over om ons kennis te laten maken met Melanie Bowes en de wondere wereld van groepsonderwijs.

Melanie heeft zo’n interessante kijk op groepsonderwijs. Als je er absoluut zeker van bent dat je nooit groepsonderwijs wilt doen, raden we je aan om toch te luisteren. Er is hier zeker iets voor iedereen, inclusief alleen maar begrijpen hoe je dingen kunt differentiëren voor verschillende niveaus van studenten, online lesgeven en nog veel meer.

  • Veel voorkomende mythes en misvattingen over groepsonderwijs.
  • Dingen waarin leraren moeten investeren voor groepsonderwijs.
  • Mogelijkheden voor lesruimtes voor groepen.
  • De verschillen tussen privé- en groepsonderwijs.
  • Fouten die docenten kunnen maken bij het beginnen met lesgeven aan groepen.
  • Het belang van koptelefoons in de lessen.
  • Omgaan met leerlingen die voor of achter lopen.
  • Algemene voortgang van studenten die groepslessen volgen.
  • Melanie deelt meer over het KeyNotes-programma.

Vermelde links

De gast van vandaag

Melanie Bowes is de oprichter van KeyNotes Music, een pianoprogramma voor groepen dat zich richt op samenwerkend groepsleren in de basisfasen van piano. Na vele jaren les te hebben gegeven als muziekleraar op school, plus haar uitgebreide postdoctorale kwalificaties in muziekeducatie, heeft Melanie al haar ervaring en kennis samengebracht om leraren te ondersteunen bij het geven van innovatieve en vooruitstrevende groepslessen. Haar werk in curriculumontwerp en onderzoek naar hoe kinderen leren in bredere zin hebben geleid tot de creatie van KeyNotes Music, die een cyclische curriculumstructuur en gedifferentieerd leren gebruikt om een ​​maximale impact op het leren en het beheer van individuele leerlingen binnen groepslessen te garanderen.

Bedankt voor het afstemmen!

Overweeg de ideeën uit deze podcast te implementeren door verschillende bruikbare stappen voor je lespraktijk te schrijven als het je heeft geïnspireerd.

Als je de show van vandaag leuk vond, laat dan een recensie achter op Apple Podcasts, zodat andere docenten onze show kunnen vinden.

Blijf op de hoogte door abonneer je op deze show en ontvang automatische levering op je apparaat elke keer dat een nieuwe aflevering live gaat! We publiceren wekelijks op vrijdag.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Peacesymposium
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0