TC257: Hoe u uw gezond verstand kunt redden door wekelijkse lesplannen te maken met Rosemarie Penner

Het maken van wekelijkse lesplannen kan stressvol zijn tijdens de lessen en kan ook uw kostbare planningstijd opslokken.

Rosemarie Penner van The Unfinished Lesson vertelt hoe u uw tijd kunt terugwinnen door succesvolle lesplannen voor uw leerlingen te maken. Ze deelt ook enkele manieren om online lesplannen te beheren, hoe je online groepslessen kunt volgen, haar onmisbare app en meer hacks voor leraren!

Rosemarie is momenteel te zien in onze nieuwe lidmaatschapscursus genaamd Lesvoorbereidende zoektocht in TopMusicPro. Hier leer je de beste manieren om wekelijkse lessen te plannen en voor te bereiden met interviews van negen topleraren, waaronder Rosemarie, Nicola Cantan en meer. Als je begeleiding nodig hebt bij het plannen, overstappen op groeps- of online formats, of gewoon een aantal van je bestaande frameworks opwaarderen, dan is deze cursus iets voor jou.

  • [02:23] Rosemarie’s korte introductie over zichzelf en haar onderwijservaring.
  • [04:11] Voordelen van een goed lesplanningssysteem.
  • [05:48] Rosemarie’s favoriete apps.
  • [07:42] Proces voor de planning van de praktijk.
  • [11:02] Ideeën voor groepslessen en workshops.
  • [18:17] Tips voor online lesplanning.
  • [22:23] 3 Dingen die je niet moet doen.
  • [25:02] Ouders betrekken bij de lessen.
  • [29:09] Topadvies voor lesplanning.

Transcript van de show over het maken van lesplannen

Als u een PDF-transcript van deze aflevering wilt downloaden, klikt u hieronder.

Vermelde links

De gast van vandaag

spreker Rosemarie Penner over het maken van lesplannen voor muziekleraren

Rosemarie is een schrijfster en eigenaar van een boetiekpianostudio die al meer dan tien jaar lesgeeft. Ze heeft een Bachelor of Education met een focus op speciaal onderwijs. Haar website, De onvoltooide les, is haar gids voor alle vaardigheden die lesgeven en het runnen van een bedrijf van overweldigend tot bevredigend maken. En ze biedt creatieve strategieën en slimme technische ideeën om de uitdagingen van het runnen van een bedrijf op te lossen, terwijl studenten blijven terugkomen voor meer. Als ze niet lesgeeft, brengt Rosemarie graag tijd door met familie, bakken, thee drinken en veganistische producten bakken.

De sponsor van vandaag

Bladmuziekplus sponsor over het maken van lesplannen voor muziekleraren

Sheet Music Plus is de thuisbasis van ‘s werelds grootste selectie bladmuziek. Met meer dan 2 miljoen titels vind je alles wat je nodig hebt voor je leerlingen, voor jezelf en voor elke groep waarmee je speelt. Koop liedboeken, klassiek repertoire en pianomethodes, allemaal gemakkelijk naar uw voordeur verzonden. Bij Bladmuziek Plus kun je ook kiezen uit honderdduizenden digitale partituren die je direct kunt downloaden en afspelen, perfect voor lessen en last-minute behoeften.

En, het beste van alles, leraren komen in aanmerking om 8% geld terug te krijgen op alle aankopen met het Sheet Music Plus Easy Rebates-programma.

Shop vandaag bij BladmuziekPlus.com!

Bedankt voor het afstemmen!

Overweeg de ideeën uit deze podcast te implementeren door verschillende bruikbare stappen voor je lespraktijk te schrijven als het je heeft geïnspireerd.

Als je de show van vandaag leuk vond, laat dan een recensie achter op Apple Podcasts, zodat andere docenten onze show kunnen vinden.

Blijf op de hoogte door abonneer je op deze show en ontvang automatische levering op je apparaat elke keer dat een nieuwe aflevering live gaat! We publiceren wekelijks op vrijdag.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Peacesymposium
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0