TC256: Deel drie: 7 belangrijke gebieden van geometrisch spelen met Michael Gumley

Leer over de veelvoorkomende fouten van gitaarleraren, waarom de meeste gitaarleraren en gitaarmethoden dingen verkeerd doen, gamification-ideeën voor gitaren, belangrijke mentaliteitsveranderingen voor gitaarleraren en muziekleraren, en nog veel meer.

In de laatste aflevering van onze driedelige podcastserie met onze TopMusicPro Gitaarkop, Michael Gumley, praten we specifiek over gitaarles en lesgeven in het algemeen.

Welk instrument je ook lesgeeft, je zult zeker geweldige ideeën en tips krijgen uit dit gesprek.

  • [02:33] De grootste fouten die gitaarleraren maken.
  • [07:12] Muziek lezen en theorieën leren zijn nog steeds belangrijk, maar je hoeft ze niet van tevoren te leren.
  • [10:57] De 7 belangrijke geometrische methode begrijpen.
  • [17:44] Gamification-ideeën in lessen.
  • [21:42] Studenten aanmoedigen om te oefenen.
  • [23:52] Mindsetverschuivingen waar gitaarleraren rekening mee moeten houden.
  • [25:34] Privé versus groepslessen doen.
  • [35:28] Tip voor gitaarleraren.

Transcript van de show

Als u een PDF-transcript van deze aflevering wilt downloaden, klikt u hieronder.

Vermelde links

De gast van vandaag

TopCast 256- TopCast 256 - Deel drie: 7 belangrijke gebieden van geometrisch spelen met Michael GumleyTopCast 256 - Deel drie: 7 belangrijke gebieden van geometrisch spelen met Michael Gumley

Michael is een gitaarleraar en muziekpedagoog uit Melbourne, Australië. Hij is de eigenaar en hoofdleraar van Melbourne Guitar Academy. Michael brengt zijn passie voor en liefde voor alles wat met gitaar te maken heeft mee naar elke les en probeert dezelfde opwinding en verwondering vast te leggen die hem boeiden tijdens zijn gitaarreis met al zijn studenten.

De sponsor van vandaag

Sheet Music Plus is de thuisbasis van ‘s werelds grootste selectie bladmuziek. Met meer dan 2 miljoen titels vind je alles wat je nodig hebt voor je leerlingen, voor jezelf en voor elke groep waarmee je speelt. Koop liedboeken, klassiek repertoire en pianomethodes, allemaal gemakkelijk naar uw voordeur verzonden. Bij Bladmuziek Plus kun je ook kiezen uit honderdduizenden digitale partituren die je direct kunt downloaden en afspelen, perfect voor lessen en last-minute behoeften.

En, het beste van alles, leraren komen in aanmerking om 8% geld terug te krijgen op alle aankopen met het Sheet Music Plus Easy Rebates-programma.

Shop vandaag bij BladmuziekPlus.com!

Bedankt voor het afstemmen!

Overweeg de ideeën uit deze podcast te implementeren door verschillende bruikbare stappen voor je lespraktijk te schrijven als het je heeft geïnspireerd.

Als je de show van vandaag leuk vond, laat dan een recensie achter op Apple Podcasts, zodat andere docenten onze show kunnen vinden.

Blijf op de hoogte door abonneer je op deze show en ontvang automatische levering op je apparaat elke keer dat een nieuwe aflevering live gaat! We publiceren wekelijks op vrijdag.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Peacesymposium
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0