TC255: Deel twee: Gitaarles geven met het 80/20 Pareto-principe met Michael Gumley

Deze aflevering is deel twee van een driedelige podcastserie met onze TopMusicPro-gitaarkop, Michael Gumley.

Michael heeft in deze aflevering heel veel wijsheid gedeeld over het onderwijzen van studenten, het stellen van doelen, het krijgen van betrokkenheid, het beheren van geld en nog veel meer. In feite had ons gesprek zoveel goeds dat ik er een tweede keer naar moest luisteren om aantekeningen te maken.

Als muziekleraar in het algemeen kun je enorm veel kennis opdoen van Michael en we zijn zo enthousiast dat we er vandaag wat van met je kunnen delen.

  • Het belang van het werk van een leraar.
  • Je instrument oefenen en plezier maken.
  • Klassiek conservatisme versus het omarmen van veranderende hedendaagse muziek.
  • Tips voor het stellen van doelen.
  • Meer betrokkenheid van studenten krijgen.
  • Waardevolle tips rond geld.
  • Inzicht in training versus lesgeven.

Transcript van de show

Als u een PDF-transcript van deze aflevering wilt downloaden, klikt u hieronder.

Vermelde links

De gast van vandaag

TopCast 255 Part Two: Gitaarles geven met het 80/20 Pareto-principe met Michael Gumley

Michael is een gitaarleraar en muziekpedagoog uit Melbourne, Australië. Hij is de eigenaar en hoofdleraar van Melbourne Guitar Academy. Michael brengt zijn passie voor en liefde voor alles wat met gitaar te maken heeft mee naar elke les en probeert dezelfde opwinding en verwondering vast te leggen die hem boeiden tijdens zijn gitaarreis met al zijn studenten.

De sponsor van vandaag

Sheet Music Plus is de thuisbasis van ‘s werelds grootste selectie bladmuziek. Met meer dan 2 miljoen titels vind je alles wat je nodig hebt voor je leerlingen, voor jezelf en voor elke groep waarmee je speelt. Koop liedboeken, klassiek repertoire en pianomethodes, allemaal gemakkelijk naar uw voordeur verzonden. Bij Bladmuziek Plus kun je ook kiezen uit honderdduizenden digitale partituren die je direct kunt downloaden en afspelen, perfect voor lessen en last-minute behoeften.

En, het beste van alles, leraren komen in aanmerking om 8% geld terug te krijgen op alle aankopen met het Sheet Music Plus Easy Rebates-programma.

Shop vandaag bij BladmuziekPlus.com!

Bedankt voor het afstemmen!

Overweeg de ideeën uit deze podcast te implementeren door verschillende bruikbare stappen voor je lespraktijk te schrijven als het je heeft geïnspireerd.

Als je de show van vandaag leuk vond, laat dan een recensie achter op Apple Podcasts, zodat andere docenten onze show kunnen vinden.

Blijf op de hoogte door abonneer je op deze show en ontvang automatische levering op je apparaat elke keer dat een nieuwe aflevering live gaat! We publiceren wekelijks op vrijdag.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Peacesymposium
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0